HIKMICRO prináša prvú aktualizáciu novinky, fotopasci M15.
HIKMICRO prináša prvú aktualizáciu novinky, fotopasci M15.
Spoločnosť Rapier s.r.o. usporiadala akcie pre svojich dealerov termovízie a nočného videnia HIKMICRO.
Mnohí poľovníci nedoceňujú proces zrenia mäsa a divinu prinesenú z poľovačky ihneď dávajú zamraziť. Zmrazením diviny pred jej vyzretím však neprebehnú v mäse dôležité biochemické procesy.
Pražma je u nás pomerne bežná morská ryba. Najčastejšie sa lovia v Stredozemnom mori a Atlantiku. Je mimoriadne prospešná pre naše zdravie, obsahuje omega 3 nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny skupiny B, D vitamín, selén a draslík. Má biele, pevné, šťavnaté a veľmi chutné mäso s malými kostičkami. Nie je vhodná na zložité a zdĺhavé úpravy, pretože mäso má tendenciu sa veľmi vysušovať.
Nová aktualizácia pre termovízne zameriavače HIKMICRO THUNDER 2.0 ZOOM prináša podporu režimu samostatného nastrelenia a režimu jednorazového nastrelenia.
Na sociálnej sieti facebook sa vyskytujú podvodné reklamy pre produkty HIKMICRO.
Počas svojho veľmi krátkeho života včela nazbiera niekoľko tisícok kvapiek nektáru, z ktorých vyrobí len 7 gramov medu. Aby ich nazbierala, musí nalietať z kvetu na kvet a späť do úľa 800 kilometrov.
Začínalo už pomaly svitať, a ja som ešte stále netrpezlivo čakal pred domom na Michala, s ktorým sme boli dohodnutý že pôjdeme spolu. Nevadilo mi že ideme neskôr ako obvykle, ani to že sa už nejakú chvíľu prechádzam popri aute a všetci psy naokolo moju prítomnosť neustále hlásili.
Demänovskú jaskyňu slobody objavil 3. augusta 1921 Alois KRÁL za pomoci A. MIŠURU a ďalších prieskumníkov suchým najspodnejším ponorom Demänovky. V roku 1922 sa začali sprístupňovacie práce prerazením nového vchodu asi 10 metrov nad Objavným ponorom a v roku 1923 sa inštalovalo dočasné elektrické osvetlenie. Časť jaskyne od Mramorového riečiska cez Veľký dóm až po Zlaté jazierko bola sprístupnená už 10. augusta 1924. V roku 1931 sa inštalovalo definitívne elektrické osvetlenie a sprístupnená...
Mnohí ľudia, dokonca aj poľovníckych kvalít, žijú celé roky v presvedčení, že k príprave dobrého jedla stačí len soľ, korenie, sladká paprika a sem tam trochu rasce. Druhí zase veria vo všeobecne hovorené “huba v plameňoch” a možno len mimo koláčov do všetkého vrážajú chilli, feferónky a ine fajnové žiletky.